Jump to content

weaselvw

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

weaselvw last won the day on September 15

weaselvw had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About weaselvw

  • Rank
    Member

Converted

  • Which myGica model(s) I own or use╩ö
    520 1800e 1900ac

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Box is garbage I cant install anything I try to install apps and I get a message saying download is not supported on this device yet on everything I have tried to download on it
  2. I am having same issue it wont boot up the red light stays on
  3. Device not compatible with Netflix I updated the 495 pro and now cant use netflix so I tried to uninstall it and now It wont let me install it back
  4. 1900pro 7.1 beta Ok so I have had the 7.1 for a bit now and was wondering if there is a work around to an issue I have. The issue I have is I have to unplug the box and plug it back in from behind the box then I have to unplug and replug the hdmi cable in order for the box to display on my TV so it does get rather annoying. I do believe I read somewhere that there was something I could change with the hdmi that would make it work
  5. So Justin when can we see an updated firmware for the 1900pro been waiting for it for awhile would be nice to get a better idea
  6. weaselvw

    WiFi Issue

    Her router did need an update and it seemed to fix things.
  7. weaselvw

    WiFi Issue

    What is going on with this box I literally just bought this box for my mother and wifi is having an issue already. My phone picks up a better wifi signal then the box using speedtest. I even tried using the update here. And it doesn't work. If I can't get it to work I am close to returning it. I have bought many boxes from you guys and did swear to everyone that your boxes are the best. Hopefully i can get a response soon
  8. I hope it gets solved soon I have 2 of these boxes and have garbleness on both and it seems to be getting worse I tried rebooting twice now and still have it I would like to say within the last year I can't seem to find the receipt atm
  9. I hope it gets solved soon I have 2 of these boxes and have garbleness on both and it seems to be getting worse I tried rebooting twice now and still have it
  10. I am running 5.1.1 build = MyGicaS905V1.30. Did not change cable but was able to get it to stop so far by using: Digital sounds = auto detect off, HDMI selected. Sound output devices = hdmi_output However another issue has arrived when i boot this device up now i am getting an error and i wanted to post a pic of the error but getting an error trying to even send it to you
  11. The sound on my box does the same thing as well and another issue that has been happening lately is after an add the screen will turn black with the arrow and it will need to be rebooted
×
×
  • Create New...