Jump to content

dburns99

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

dburns99 last won the day on November 21 2016

dburns99 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About dburns99

  • Rank
    Newbie

Converted

  • Which myGica model(s) I own or use╩ö
    ATV586

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. dburns99

    Update on 495Pro HDR hangs on install

    Nevermind. It finished installing on it's own. Seems to be working fine now. Thanks for the support!
  2. Update on 495Pro HDR hangs on install Just purchased a 495PRO HDR and as soon as I plugged it in and hooked up the Ethernet it started to download new firmware. I let it do it's thing and now it's stuck on a screen that shows a progress bar and Install: 0/10 It started as Install: 0/8 but froze there so I downloaded the firmware zip file from this site and installed it via USB. The screen said it was successful but after a reboot it hangs on the progress meter again and says Install: 0/10 At one point after trying to launch the Netflix app it flipped back to the black screen with the progress meter again but this time it said Installing DTV player 1/11. It hung there as well. If I reboot it goes through the Android screen and the MyGica screen till I get to the home screen but after about 15-20 seconds it reverts back to trying to install 0/10 and hangs. This is my second time with a MyGica box. I used to use a 586 but I remember having a terrible time with it too. Help!
  3. dburns99

    mygica 582

    Netflix would hang in the menus. Fixed it by applying the may 2016 update. Everything is copacetic now.
  4. dburns99

    mygica 582

    I had the same issue with my 586. It worked out of the box but after a few setting changes it went to a black screen and I thought I had bricked it. Turned out it just didn't like the 1080i resolution I had on my rear projection TV. I hooked it up via HDMI to my 1080P computer monitor and it worked fine. I've since replaced my TV with a 1080P LED and the picture is great....just can't get Netflix to work so considering a firmware upgrade.
×