Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'slow'.

More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


  • Announcements and Promotions
    • MyGica News and Announcements
    • Giveaways and Contests
    • Industry News
  • General Feedback, Comments and Reviews
    • MyGica Product Reviews
    • Comments to MyGica
    • MyGica Wishlist
  • MyGica Enjoy TV Box
    • MyGica ATV 1960
    • MyGica ATV 495PRO HDR
    • MyGica ATV 495X HDR
    • MyGica ATV 195X Quad Core Smart TV Box
    • MyGica ATV 329X Quad Core Smart TV Box
    • MyGica ATV 1900PRO Quad Core Smart TV Box
    • MyGica ATV 495PRO Quad Core Smart TV Box
    • Earlier Models
  • MyGica Share
    • Mac OS X
    • iOS Devices
    • Android Phones and Tablets
    • Windows PC's
  • MyGica ATSC Products
    • MyGica Pad TV Tuner for Android Phone and Tablet
    • MyGica A680/A681 ATSC HDTV USB Stick
  • MyGica Video Converter & Video Capture
    • MyGica US165/195A USB to VGA/DVI/HDMI Video Converter
    • MyGica HD Cap X Full HD Video Capture Box
    • MyGica iGrabber USB Video Capture for MAC and PC
  • Off Topic
    • Off Topic Discussions


  • Community Calendar


  • ATV 1960
  • ATV 495Pro HDR
  • ATV 495X
  • ATV 195X & ATV 329
  • ATV 1900PRO
  • ATV 1900AC
  • ATV 495 / ATV 495PRO
  • ATV 586
  • ATV 1800E
  • ATV 585 / ATV 600
  • ATV 582 / ATV 380
  • ATV 1200
  • ATV 520E
  • ATV 500X
  • Beta Files
  • Root Patch Files


Which myGica model(s) I own or useʔ














Found 2 results

  1. wv_7.1_20171221 - Useless Update Hi, Since updating my MyGica to the "ATV495X_wv_7.1_20171221" release,it has officially become unusable. It freezes when going into apps, it freezes on the homescreen, upon restart the language changes to chinese, the operation is excessively clippy and the overall experience is just poor. I'm really not impressed as this has hampered my ability to even use the thing. Regards Gregory
  2. ATV 1900Pro is very slow

    ATV 1900Pro is very slow Please help My new Mygica device is running exceptionally slow. Its like the Ethernet connection is running a 10th of the speed to rest of the house. When I first setup the device I ran Netflix which worked but the resolution was significantly reduced. I then downloaded a Kodi build (No Limits) which downloaded at a rate of 0.2 to 0.3 MB per second. I won't go in to details but everything takes a long time to load (ie list of available programs and programs). I can run Netflix and 123Movies with good resolution on other devices from anywhere in the house including the same ethernet cable. I have also moved my unit to other locations with the same result. Brussell