Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sound'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements and Promotions
    • MyGica News and Announcements
    • Giveaways and Contests
    • Industry News
  • General Feedback, Comments and Reviews
    • MyGica Product Reviews
    • Comments to MyGica
    • MyGica Wishlist
  • MyGica Enjoy TV Box
    • MyGica ATV 1960
    • MyGica ATV 495PRO HDR
    • MyGica ATV 495X HDR
    • MyGica ATV 195X Quad Core Smart TV Box
    • MyGica ATV 329X Quad Core Smart TV Box
    • MyGica ATV 1900PRO Quad Core Smart TV Box
    • MyGica ATV 495PRO Quad Core Smart TV Box
    • Earlier Models
  • MyGica Share
    • Mac OS X
    • iOS Devices
    • Android Phones and Tablets
    • Windows PC's
  • MyGica ATSC Products
    • MyGica Pad TV Tuner for Android Phone and Tablet
    • MyGica A680/A681 ATSC HDTV USB Stick
  • MyGica Video Converter & Video Capture
    • MyGica US165/195A USB to VGA/DVI/HDMI Video Converter
    • MyGica HD Cap X Full HD Video Capture Box
    • MyGica iGrabber USB Video Capture for MAC and PC
  • Off Topic
    • Off Topic Discussions

Calendars

  • Community Calendar

Categories

  • ATV 1960
  • ATV 495Pro HDR
  • ATV 495X
  • ATV 195X & ATV 329
  • ATV 1900PRO
  • ATV 1900AC
  • ATV 495 / ATV 495PRO
  • ATV 586
  • ATV 1800E
  • ATV 585 / ATV 600
  • ATV 582 / ATV 380
  • ATV 1200
  • ATV 520E
  • ATV 500X
  • Beta Files
  • Root Patch Files

Group


Which myGica model(s) I own or useʔ


INTERESTS


OCCUPATION


ICQ


WEBSITE


WLM


YAHOO


AOL


LOCATION


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


SKYPE


TWITTER


YOUTUBE

Found 6 results

  1. 1900 configuration

    1900 configuration I would like to know if it's normal or what shoul I do to overcome those issues - I connected my 1900pro box through an ethernet cable to my network. Is it normal that I can't use the wifi at the same time? - My unit is connected to my tv through HDMI. I tried to also connect it on my stereo amplifier through the optical output but there is no sound coming out frome the stereo system. Is it normal? can I aslo have the optical sound output working? Thanks, Robert
  2. 1900pro sound issue

    1900pro sound issue My 1900pro plays fine for a while but then will suddenly start to crackle and have a warbling type sound. I have to reboot to make it play normal until it starts doing it again. Solution??
  3. No stereo (or right channel)

    No stereo (or right channel) I don't have stereo on my 586ATSC. Or to be more precise, I only have the left channel, and not the right. I have played a song in the music in which there is distinct left and right channels and the right channel doesn't play (in Kodi). I have watched a movie on my NAS in which there were 2 distinct channels and the right channel was missing (in Kodi). I have watched a YouTube video (stereo speaker test video) and nothing comes through on the right channel (in main MyGica). I have tried other HDMI cables, I have swapped with my ASUS media player (which doesn't have any problems). I have tried different HDMI inputs with no change. I have tried shutting the unit off, unplugged for >12 hours and restarted to no affect. I could not seem any right/left channel balance anywhere so I don't know if this is the problem. Any suggestions? Also, Kodi keeps warning me of severe security risks running anything less than Kodi17.3. Can anything be done about this? Georg
  4. sound interruptions, odd brief silence, streaming video Streaming movies (Netflix, browser, and others) - every now and then the sound stops and starts again; hdmi to sound-bar; KitKat android. The video appears to be continuous but the sound just stops - for maybe 1 second then gradually comes back over about 5 seconds - quiet and louder until same level as before strange silence gap. Any idea how to solve this? Thx. zeppeldep.
  5. When I'm trying to watch anything like a hockey game using the browser that came installed on Mygica there is no sound. Can't even watch the news or anything. Commercials before videos have sound but not the actual video itself. Whaaaat. Please help
  6. dear community, i decided to buy the mygica atv582, because it has an additional (analog) audio output beside the hdmi interface. my usage scenario therefore is to choose e.g. an internet radio stream to play and switch off the tv afterwards. the tv is connected via hdmi. the second output ist connected via the standard cable to a audio system. In standard, the sound is transmitted to both outputs. my problem is that the soundouput from atv582 is completely turned off, when i switch off the hdmi device (tv). i bet and hope someone in this forum can help me. thanks in advance, cheers mario
×