Sign in to follow this  
Followers 0
Flash Bazbo

Why are there two forums for ATV 495/PRO?

7 posts in this topic

This one: "MyGica ATV 495 / ATV 495PRO Quad Core Smart Tv Box" doesn't seem to get a lot of love.

This one: "MyGica ATV 495 / ATV 495PRO Quad Core Smart TV Box" at least has some replies to posts.

Maybe they should be merged?

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, admin said:

we aim to please :D

This has been fixed now

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can anyone tell where I can download "update_MyGica_s905_wv_5.1_20170120" no where on the download page is a link to the file ???

Edited by Riley

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm useless with this stuff......MyGica 495 pro has been working perfectly since my purchase in early January. Today, I tried to turn it on....no response. TV says no signal....the box has a solid orange light......anyone had this? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

take the power cord out, wait for 5 seconds and rehook it up.  that should give you picture on tv, also check your source no your TV maybe changed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0