Jump to content
vinicius

MyGica US195A stopped working after windows 10 Update

Recommended Posts

MyGica US195A stopped working after windows 10 Update

Hi everyone,

 

I just got to my workstation, where I have 3 monitors. Unfortunately, windows automatically updated at dawn and the MyGica US195A device stopped working.

A message appeared in the windows message center statng that DisplayLink application was removed as it would pose risks to the computer (but do not specify which risks...).

 

I have already tried to:

1- Restore using the windows restore point tool: it was not possible because my restore points were deleted during the update process (absurd!!)

2- I tried to undo the update of windows. The process occurred, but also did not solve the problem.

3- I have already tried to reinstall the driver, downloading directly from the MyGica site, however the installation is interrupted in the middle of the process (error). 

 

How should I proceed in this case to put US195A back to work? 

 

tks,

VINICIUS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi zxl,

Thanks for your reply.

What is the difference to the regular one currently available on mygica website to this?

Despite being on mega, they are essentially the same version, right?

I tried anyway it still does not work.

Best,

1.png

Edited by vinicius
the image disapeared

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×