Jump to content

Recommended Posts

On 7/23/2017 at 7:56 AM, Neels said:

Showmax

Can't get showmax to run on my ATV495X, please help

We need more info then what you posted.

What issue are you having exactly?

Are you getting any pop up messages?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Showmax is a South African streaming service - www.showmax.com

Neels i take it you are trying it via the Android App? (Sorry don't have showmax myself so unable to test myself)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem on my 495x, using the showmax app on the latest auto update. When I try to play any episodes it just seems to buffer indefinitely. I hope this helps

Share this post


Link to post
Share on other sites

May I know what firmware version you are running?

You can find this within More Settings and About Device

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/1/2017 at 1:45 PM, yodaslay3r said:

Hi Justin, 

It is currently running on Kernel 3.14.29 with build number 1.40

 

My team gave me V1.50 which fixes this issue, it just hasn't been released yet on our OTA Update server
I pasted the link to download below.

MyGicaS905X V1.50

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/6/2017 at 9:52 AM, yodaslay3r said:

Hi Justin, 

I just installed 1.50 but the problem unfortunately still persists

Hi

Yes sorry they emailed me over the weekend and realized the issue you brought up was a new one
So they are solving it now and will send a server update to fix it once it is ready.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/8/2017 at 6:16 PM, Justin said:

Hi

Yes sorry they emailed me over the weekend and realized the issue you brought up was a new one
So they are solving it now and will send a server update to fix it once it is ready.

Hi Justin,

 

Any update so far on this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I bought the mygica 495x yesterday and having the same problem but with showmax, Netflix works fine. Showmax is just buffering (blue spinning circle) I've read on forums I need to clear cache and set it to unroot but that was for other devices not sure how to do it on the 495x. 

It's been updated, we've reset the box, it is running V1.20. I can't find patches for 495x. any assistance is appreciated. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

We are releasing a patch file firmware update to fix this issue soon

 

I will check tonight to see when this will happen and post back. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actually there is a fix for this already

Please try a manual update in the upgrade app to take the update. 

 

If that doesnt work, then you have to clear the app data of the Upgrade app and try again.

You can do this by going into More Settings of Android + Apps and finding the Upgrade App.

You can clear the app data this way.

Once done, try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello , sorry to post on this thread ,  i have 2 new 495pro , the problem is that the Foxplay App detect the 495pro as rooted and do not play the content , it's running firmaware V1.30.

Netflix and HBO GO works fine.

I apreciate any help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi 

Showmax problem:
 I have been able to download and stream content for the last year or so. Currently I am unable to access the content. This problem has occured in the last day or so. Once I have searched a series or movies and select it, I get a full screen still image of the selected movie/ series but cannot go any further. I am able to stream content from Netflix currently but not Showmax. I have a Mygica ATV582 andriod tv box. Current andriod version is 4.4.2 and the Showmaxversion is 27.7.2d3bfe4. I have uninstalled and reinstalled the Showmax app and restarted the tvbox, but the problem persists. (The showmax app works on my IPhone though)
 
Can someone please assist?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×