Jump to content
FudgeTech

1900 Pro Garbled Audio

Recommended Posts

On 5/1/2018 at 9:10 PM, Justin said:

We're actually now trying to port Android 7.1 to the 1900 PRO/495 PRO
So this should solve the Audio issue

Will keep you posted on this

Great, any idea if it will be Google certified?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/3/2018 at 5:12 PM, MattDbn said:

Great, any idea if it will be Google certified?

No it it will not

As I have said before, were not a Mobile or Tablet Device

So Google will not certify us

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/1/2018 at 6:21 PM, bkwashby said:

That's awesome, what's the ETA on that?

Not sure yet
It is just something we're looking at doing

Hopefully it works

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/1/2018 at 6:21 PM, bkwashby said:

That's awesome, what's the ETA on that?

No ETA right now

It is just something we're trying to do

Hopefully it works

Share this post


Link to post
Share on other sites

I hope it gets solved soon I have 2 of these boxes and have garbleness on both and it seems to be getting worse I tried rebooting twice now and still have it

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/8/2018 at 4:36 PM, weaselvw said:

I hope it gets solved soon I have 2 of these boxes and have garbleness on both and it seems to be getting worse I tried rebooting twice now and still have it

When did you purchase them?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I hope it gets solved soon I have 2 of these boxes and have garbleness on both and it seems to be getting worse I tried rebooting twice now and still have it

I would like to say within the last year I can't seem to find the receipt atm

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/11/2018 at 1:18 PM, weaselvw said:

I hope it gets solved soon I have 2 of these boxes and have garbleness on both and it seems to be getting worse I tried rebooting twice now and still have it

I would like to say within the last year I can't seem to find the receipt atm

Don't know if this will help but these are the settings I need under SOUNDS  to stop the garbled audio:

Digital Sounds - Auto Detection off, PCM selected.

Sound Output Device - hdmi_output

Reboot may be needed after settings change (Even though it shouldnt)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Guys, when will you guys have a fix for this problem, you have been keeping on saying that you are working on it, it sure doesnt look like it because it has been months since this issue started and I really cant believe that it can take this long to fix, most other componies will have a fix in a week or two. I have to say your support is crap as hell and I will never buy any mygica product ever again or refer any one to buy one. I just cant believe you sell this crap, take people's money, have them struggeling for 6 months and still dont have an answer, whether it will be a fix or recalling the product. Very poor support.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

A whole day has passed and still no reply on this issue...maybe I should send the link of this forum to the websites who do reviews on media players because if you google atv 1900 pro you only read about good reviews which is a bit misleading dont you think. I'm from South Africa and to pay $310 for a media player in my currency is a lot of money. I live in a third world country and dont get this bad support from local componies. The only way to get people to pull their fingers out of their asses and actually do their job is to hit them where it hurts the most.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We're currently testing Android 7.1 on the 1900P and 495P

It should fix this audio Issue

It runs well currently. We also plan to have it dual boot libreelec and android. 

We're just working out a few minor issues on it

Once ready we will release it on here for everyone to enjoy. 

Please note the 495P and 1900P will each have it's own 7.1 Firmware. 

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×