Jump to content
newfiesgirl2015

1910atv wifi will not turn on

Recommended Posts

1910atv wifi will not turn on

I am at complete loss. I have read the forums and tried everything possible to get this dang wifi to come on. Work perfectly fine with the Ethernet connected.  I try and connect to wifi making sure Ethernet is off. Still nothing. I have tried factory resetting. Making sure firmware is up to date. I know I have seen this issue in other forums, I was really trying to not to make another post about this. however I am at a loss as to what to do.  My dad bought the 1910 at Canada Computers. It has been 2 days and I am completely rattled. Thank you so much in advance for even reading this!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/16/2018 at 1:32 PM, meagain said:

Unplug your Ethernet then try your Wi-Fi and see if that does it. 

I have tried this, and it did not work. Still have to have it plugged in via Ethernet. Sorry for the late response.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I do not have this unit but the older units were finicky when used at the same time. I have the 1800 and 1900 and do not use either anymore as they are not reliable. Got tired of all the on going problems and nvr a good fix. I have a couple of cheap Chinese boxes now and they work great.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×