Jump to content
Sign in to follow this  
Nalin

ATV495Pro Remote not working

Recommended Posts

ATV495Pro Remote not working

Hello to all,

My remote does not work at all, except the power button. I checked other posts and also re-paired the remote.

The blue light comes on. Its got fresh batteries as well. I am stumped.

Any help is appreciated.

 

cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi I came across that issue few days ago with my 495 ATV Pro remote (just power button worked) and it was batteries issue.  If you notice blinking red light on remote when pressing any button than change with better quality batteries like Duracell.  Hope this helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/9/2018 at 4:20 PM, zahirmomin said:

Hi I came across that issue few days ago with my 495 ATV Pro remote (just power button worked) and it was batteries issue.  If you notice blinking red light on remote when pressing any button than change with better quality batteries like Duracell.  Hope this helps.

Thanks for sharing this

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am experiencing the exact same problem. I can turn the device on or off but all other functionality is lost. Have changed batteries and swapped the remote (we have 2 devices) but the remote wont work. Do I need to update the software? If so, how do I do this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×