Jump to content

Recommended Posts

My Gica ATV495 pro

I cannot seem to find a cord that will actually click into the LAN port,,I have tried several different ones and they simply do not click when you connect the cord to the Gica.  Are there different sizes of cords for the LAN PORT on the Gina?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

im slightly confused by this. Are you plugging in Ethernet cat 5 cords into the lab port and they are not sitting all the way in and clicking? 

Is there anything jammed inside? 

Mare the teeth that make the clicking sound broken? 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thankyou for replying,,Yes I am hooking up the internet cord,,when I go to the other black box,and put the cable into that, it clicks and it is secure,,for the Giga, it does not click so it’s not secure.  There is nothing in it as I can tell from putting a flash light and magnifying glass to it, so my question is, are there different shapes sizes of these cords,, 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...