Jump to content
Sign in to follow this  
Ignatius

Mr

Recommended Posts

Mr

MyGiga 495x Quad Core plays the YouTube videos only for 2 seconds and then freezes. If I play live streaming, there is no problem. What could the cause be and is there a remedy?

My updates are set to Automatic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you provide the version of the app currently installed? Did you upgrade? Can you install the previous version?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/20/2019 at 12:03 AM, Ignatius said:

Yes I did upgrade. There is no "about" tab in YouTube where I can see the version. How do I install the previous version?

Did you update the current version from the Aptoide App Store?

If so, you will need to uninstall it and then use the Aptoide App Store to re-install You Tube

However instead of selecting Install, go to "Other Versions" and select a version from like September or October of 2018 to install

This should solve your issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...