Jump to content
Sign in to follow this  
Mike007

ATV495X frozen after 7.1 update

Recommended Posts

ATV495X frozen after 7.1 update

Hello 

My ATV495X device was working fine until I updated to 7.1 . Now its frozen on the mygica logo , light stays red. I have tired plugging it in and holding down the power button for 20 seconds, nothing happens, no menu pops up to wide data clean. The device is 3 months old.

Please help

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Mike007 said:

ATV495X frozen after 7.1 update

Hello 

My ATV495X device was working fine until I updated to 7.1 . Now its frozen on the mygica logo , light stays red. I have tired plugging it in and holding down the power button for 20 seconds, nothing happens, no menu pops up to wide data clean. The device is 3 months old.

Please help

 

This subsection is for official Android TV devices, you should move or repost your topic here: http://mygicasupport.com/index.php?/forum/186-discussions/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...