Jump to content
pieto

495 pro update problem

Recommended Posts

495 pro update problem

YouTube doesn't open. It says there is an update available but when I click on it, it does nothing. I downloaded the YouTube update and followed the instructions to install from USB. Worked perfectly. For 2 days. Now I'm back to YouTube not opening. Now when I try the USB update method, nothing happens. It doesn't even show me the .IMG files on my usb. I have downloaded the full update software for the box as well but it also doesn't show up on the upgrade. How do I fix this? Movies play properly from the USB through the 4K movie player.  My kids ONLY use the box for YouTube. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have seen similar problems on other forums like Facebook as well. The update is a huge problem with the mupygica boxes. The main thing that seems to be exactly the same with everyone having these problems is the total lack of support from Mygica.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...