Jump to content

1 Screenshot

About This File

Changelog;

1. Updated kodi to 16.0

2. solved Wifi disconnect issue

3. CVBS default output change to 480i (NTSC)


How to process the steps:

 

1. Download the file

2. Unzip 

3. Format your MicroSD Card to FAT32

4. Drag and drop files from Unzip folder to root of your MicroSD card

5. Hook it up to your ATV1800E

6. Connect HDMI, turn TV on

7. Hold pin where Reset is

8. Hookup power while holding down Reset, via pin

9. Hold for 15 seconds

 

you will see the android guy, give it 5 minutes and your back to the main screen. 

 

NOTE: your Box will be reset to factory, 

 


What's New in Version 2016-07-20   See changelog

Released

- Lots of bugs fixes

- updated text file

- Corrected date




User Feedback

Recommended Comments

The cmd file gives a bunch of errors on windows command line. After putting this into mygica atv582 the box is now dead. I bought this less than 60 days from Makro it will be going back for a cash refund.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
On 6/18/2017 at 3:29 AM, Wjvr said:

The cmd file gives a bunch of errors on windows command line. After putting this into mygica atv582 the box is now dead. I bought this less than 60 days from Makro it will be going back for a cash refund.

Sorry to hear this.

Can you share a link of where you bought it from?

I have to see why sellers are still selling this model.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

I have the same model and saw it was discontinued about 2 weeks ago, sad really only had mine for 1 and half years however I found  a way around updating it, I now have the ATV1900a factory files firmware installed using Android 5.1.1 and it works perfectly.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
On 7/8/2017 at 2:57 PM, Gramler said:

Mmm.  That is disconcerting.  I have only had mine since late last year

 

When was this model pulled from the market?

We stopped selling this model to all of our sellers and distributors over 12 months ago in North America

I know one of the sellers in South Africa though are still selling them.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
On 19/06/2017 at 6:57 PM, Justin said:

Sorry to hear this.

Can you share a link of where you bought it from?

I have to see why sellers are still selling this model.

Me too....im going to makro now,I bought mine four months back....very frustrating 😤 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
On 7/9/2017 at 1:13 AM, Tipps said:

I have the same model and saw it was discontinued about 2 weeks ago, sad really only had mine for 1 and half years however I found  a way around updating it, I now have the ATV1900a factory files firmware installed using Android 5.1.1 and it works perfectly.

Hi Tipps can you explain how to do the upgrade to Android 5.1.1.

Thanks

SniperHK

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Hello every one , i had the same problem  ( just Blue Led ) but this time I tried with micro SD (not a USB ) andI run the program ( uboot_MX.cmd ) from inside the micro SD , and did the rest..... wupti its working for me !!!

I hope it's could help  

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×