Jump to content
Xziat

495 Pro Freezing and Failing to Load App Content

Recommended Posts

495 Pro Freezing and Failing to Load App Content

We just bought a 495Pro and most TV apps -- Netflix, Terarium, Redbull TV, YouTube, etc. --  freeze when trying to navigate and almost always give a "video failed to load" message. Sometimes we can refresh it 10 or 12 times and the video will load, but mostly we have to pick something new to watch. We did a hard reset and that helped for about an hour.  I have unplugged and rebooted, uninstalled and reinstalled the apps, and turned everything off and back on again, including the modem. We have a Roku in the bedroom and it works perfectly. 

I called customer support and I got an angry dude on Skype with a terrible connection who lost his connection to the call. 

I'd really like for this to work, so if anyone has some ideas, please let me know before I take this thing back to the store and say goodbye forever.

Thank you!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Xziat

I had the same problem with a new 495 PRO HDR but I remembered my atv1800e had the same issue at one time.  Try downloading the manual update onto a usb key then update with the Ethernet cable unplugged.  Not saying that this is your problem but give it a try. It worked for me.

 

Bo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×