Jump to content
Brad68

Won't move past language set up

Recommended Posts

Same problem. I bought my MyGica ATV495Max today. I have the same problem as all of the above and have tried all of your suggestions. Now screen is flipping through landscape pictures. Please advise???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem. I bought my MyGica ATV495Max today. I have the same problem as all of the above and have tried all of your suggestions. Now screen is flipping through landscape pictures. Please advise???

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Tanya7 said:

Same problem. I bought my MyGica ATV495Max today. I have the same problem as all of the above and have tried all of your suggestions. Now screen is flipping through landscape pictures. Please advise???

Did you connect the remote with the on screen instructions when you first setup the box?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Tanya7 said:

Have also tried using a mouse...same result.

So even if you connect a USB mouse, and move it around

There is no mouse icon that appears on the screen?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
45 minutes ago, Tanya7 said:

Stays on Welcome: submit language page and after a while flips through pics of landscapes.

The landscapes is just Android TVs screensaver

Which would only work if you're connected to the internet.

 

You watched this video as well and tried to pair the remote?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...